Viimase kuu esimene päev

Kuna eile õhtul oli nadi olla ja pisikene palavik, siis täna jäin koju. Käisin kohvikus hommikuputru söömas, et jaksaks lõpuks tööülesannetega pihta hakata.

Hambad ristis tegin ära asjad, mis olid liiga kaugele edasi lükkunud. Tunnen, et aasta lõpp on käes: on väsimus, tüdimus, motivatsiooni langus. Tean, et lihtsalt pean asjad ära tegema, sest delegeerida pole kellelegi. Tubli mina.

Kuna pärastlõunal oli jätkuvalt väike palavik ja kahtlane olla, jätsin trenni minemata. Kahju, sest trenn teeb vahel head. Aga hetkel ei tea, kas haigusevimm sees või lihtsalt stress… Nii et pigem hoian end. Püüan täna nii tegutseda, et baasvajadused oleks kaetud. Tubli mina.

Detsember ehk jõulukuu on käes. Ma ootan jõule lihtsalt seepärast, et pühad on nagu maast leitud puhkus. Ei ole aastaid viitsinud jõule kuidagi tähistada. Ma ei ehi kodu, ei too kuuske tuppa, ei vaarita meeletutes kogustes jõuluroogi, ei küpseta piparkooke … Üksinda kodus niisama puhata on täitsa hea. Saab korraks enne uue aasta tralli hinge tõmmata.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga