Tempo on maas

Vahepeal on olnud pikk paus nii blogimises kui ka filmide vaatamises. Viimased kaks nädalat on möödunud mitmesugustel ajurünnakutel, koosolekutel, külas käies ja teistsugustel meelelahutussündmustel osaledes.

Püüan siiski meenutada, milliseid filme olen vahepeal vaadanud. Ühel esmaspäeval vaatasin ära teise osa dokkfilmist “Facebooki dilemma”. Pani taas mõtlema, kas seda sotsiaalmeediat on ikka nii väga vaja. Miks oma andmeid ja elu internetis jagada?

Möödaminnes vaatasin vabariigi aastapäeval “Viimset reliikviat” (Eesti parim seiklusfilm) ja möödunud laupäeval tõsielul põhinevat kokakunsti filmi “Julie ja Julia”.

Eelmisel nädalal käisin üle pika aja kinos. Vaatasime koos tuttavatega parima filmi Oscari saanud linateost “Roheline raamat”. Mul on hea meel, et see film võitis. Kaks tundi möödus kinosaalis naerdes, pisarat poetades, imestades, kuidas küll inimesed nii talumatud ja tahumatud on olnud. “Roheline raamat” on film kahe mehe sõprusest, taustaks rassiline segregatsioon 1960. aastate Ameerikas, aga ka rännak läbi lõunaosariikide ja elude.

Filme 27/365.

One thought on “Tempo on maas

  1. Facebooki dilemmat vaatasin nii 5 min, rohkem ei viitsinud. Õigustuseks, et ise kontot sinna tegema ei hakka. Reliikvia on kindlasti meie parimaid filme ning seda võib teatud vaheaegade järel uuesti vaadata.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga